O PROJEKTU NARAVNO ŽIVLJENJE

 

VIZIJA, ki se je desetletja brusila v glavi idejnega vodje Milana Hervola postaja resničnost.

Preprosto življenje, povezano z naravo, spoštovanje do vse bitij okoli nas, lepi odnosi do narave, lastna varnost v smislu samooskrbe s hrano in naravnimi viri in najvišje duhovno znanje – samospoznanje in spoznavanje našega odnosa s Stvarnikom.

 

Zgoraj napisane stvari so nas združile, povezale in zvezale v skupno vizijo, katero smo poimenovali enostavno in preprosto »NARAVNO ŽIVLJENJE«.

 

AKCIJA

Bilo je leto 2017, december, ko smo začeli na namensko kupljeni zapuščeni kmetiji ustvarjati naravne pogoje za življenje. Kmetija, velikosti 6Ha, je bila več kot 20 let zapuščena in povsem zaraščena. Dan za dnem smo s pridnimi rokami nas in mnogo prostovoljcev delali od jutra do večera. Po pol leta je bila kmetija očiščena. Začeli smo s sajenjem sadnih dreves in grozdnih trt. V jeseni smo jih posadili preko tisoč.

 

KAJ ŽELIMO?

Znanje, ki smo si ga pridobili, želimo predajati naprej. Organiziramo delavnice, predavanja, praktične prikaze, aktivne počitnice… Teme pokrivajo štiri poglavitne temelje človeškega življenja:

-        Samooskrba,

-        zdravje,

-        odnosi,

-        duhovnost.

Z novo spletno trgovino želimo iskalcem resnično naravnega in duhovnega življenja približati takšen način, kar nas navdihuje iz dneva v dan. V spletni trgovini najdete knjige, pripomočke za prakticiranje duhovnega življenja, zdravo sadje in zelenjavo in še mnogo več.

 

VESELI NAS, da se projektu pridružuje vedno več ljudi, saj je ravno to naš namen. Znanje želimo približati ljudem, ga podati v teoriji in preizkusiti v praksi. Veselimo se skupnih trenutkov z vami in vam želimo vse lepo.

Ekipa naravnega življenja

Milan Hervol

Milena Hervol

Boris Papac

Marko Štrubelj

In mnogi drugi podporniki projekta »naravno življenje«.

Spremljate nas lahko na spletni strani www.naravno-zivljenje.si in na fb strani www.facebook.com/naravnozivljenje

 

Pišece, dne 27.01.2021            

Zavod naravno življenje Pišece